125 km de pura diversió! El Girona Gran Fondo us portarà per unes de les carreteres més boniques de la zona. Aquest any tindrem dues opcions de recorregut. La llarga inclou la famosa i dura pujada de ROCACORBA i será de 142,6km. Si t’atreveixes, endavant! Si prefereixes fer el recorregut normal de 125km, cap problema!

Estem super contents d’incloure una de les pujades icòniques de la zona en la Girona Gran Fondo, ROCACORBA!
A uns 15km de Girona, al costat de Banyoles hi ha la famosa pujada de Rocacorba de 13.8km de llarg i 881m de desnivell amb una mitja de 6,5%. Tots coneixeu la pujada i sabeu que fàcil no és…
És un repte i picarà fort en alguns punts de la pujada, però un cop a dalt les vistes valen la pena. Al 2006 la carretera es va asfaltar i des de llavors tot ciclista d’arreu del món i molts ciclistes professionals l’han pujat i hi fan entrenaments a tope!
Aquest any vàrem pensar en fer una variació del Girona Gran Fondo i alguns dels participants volien més ,més i més i d’aquí ha sortit la Rocacorba Challenge. Evidentment, no és obligatori fer-la.
COM FUNCIONARÀ:
La sortida de la Gran Fondo serácom sempre des de Girona, neutralitzat i amb accompanyament de la Policia però en direcció inversa als anys anteriors. La part neutralitzada serà d’uns 8km fins a Medinyà. Al km 25 trobarem el primer avituallament de la Girona Gran Fondo on aquells que s’atreveixin a fer la Rocacorba Challenge, la llarga, hauran de seguir les senyals ‘LONG+ Rocacorba’. Els altres segueixen pel camí on anaven, seguint la senyalització.

El cronometratge de Rocacorba començarà al km 2 i finalitzarà al cim. Sobretot s’ha de tenir present que LA BAIXADA NO ÉS CRONOMETRADA i és molt important mantenir-se a la dreta de la carretera, tant de pujada com de baixada. *No ho podem repetir prous vegades! És molt important per la teva seguretat i la dels altres corredors, i les persones de l’organització.
Aquells que no respectin aquestes normes seran expulsats de l’esdeveniment (recordem que la pujada estarà controlada per l’organització i els Mossos d’esquadra).

– Després de baixar poc a poquet, a baix de tot el cronometratge seguirà tot i que no es premía el temps global.
– Aqui ho tens.. Si t’atreveixes, endavant!
– No has de decidir fins el mateix dia del Gran Fondo, així que depenent com et trobis durant la setmana, ja veuràs el que fas!

SORTIDA

Data

17 Juny 2017

Hora inici

09.00h

Desnivell

1.700mts (REGULAR)
2,512m (LONG(+ Rocacorba)

Distància

125km REGULAR
142.6km LONG (+ ROCACORBA)

Advantages

Close Roads

Goodie Bags

Timing Chip for all riders

Botifarrada

Jerseys

Trophies

Big Raffle Prizes!

Finishers medals

Support

Feed stations with food and drinks

Medical support

Marshalling

Individual accident insurance

provided by the race organizers to make sure you are properly covered whilst riding with us